Anbefalet af Mille og Susanne

Forleden sendte jeg en pakke til Mille og Susanne, og et par dage efter skrev Susanne følgende på facebook:
 
Jeg har ofte kigget på hagesmækker til Mille igennem årene. Jeg vil gerne, at Mille ser smart ud og det syntes jeg efterhånden, kan blive lidt svært med udvalget af hagesmækker i børnebutikkerne efterhånden.
Jeg har den sidste tid afprøvet disse 2 spisestykker fra HandiWell
Kvaliteten er lækker ~ de er kraftige, men bløde og er lette at give Mille på.
Detaljerne derpå er fine ~ både til hverdag og fest og jeg er glad for farverne, da jeg syntes de kan passe til meget forskelligt tøj.
De passer godt ned omkring hende, også i forhold til kørestolen.
Det er let at sætte knapperne i bunden sammen, så spisestykket bliver afsluttet med en “opsamler”.
Mille har behov for meget, som børn i hendes alder ikke bruger længere.
Det er nødvendigt med et spisestykke/hagesmæk ~ men jeg syntes også, at det er dejligt, at de produkter jeg bruger til hende er klædelige og lækre ~ her syntes jeg, at HandiWell har nogle fine muligheder ~
både til børn og voksne ~ om man er mand eller kvinde.
I kan også se mulighederne på HandiWells hjemmeside:
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.